Tereyağlı sade kruvasan, sade haliyle servis yapılmaktadır.
Sade kruvasan'nın üzerine çikolata dökülerek veya içerisine çikolata sıkılarak file badem ile servis yapılmaktadır.
Sade kruvasan'nın içerisine fındık kreması sıkılarak veya üzerine fındık kreması dökülerek fındık ile servis yapılmaktadır.,
Sade Kuruvasan'nın içerisine veya üzerine yerfıstığı ezmesi sıkılıp yer fıstığı ile servis yapılmaktadır.
Sade kuruvasan'nın içerisine çikolata sıkılarak veya üzerine çikolata dökülerek antepfıstığı ile servis yapılmaktadır.
Sade kruvasan'nın üzerine veya içerisine lotus kreması dökülerek, lotus parçaları ile servis yapılmaktadır.
Sade kruvasan'nın içerisine mango meyve özü sıkılıp üzerine çikolata dökülerek servis yapılmaktadır.
Sade kruvasan'nın arasına sırasıyla süt kreması kremanın üzerine çilek, muz, kivi veya nektarı eklenip çikolata ile servis yapılmaktadır.
Sade kruvasan'nın içerisine vişne meyve özü sıkılıp üzerine çikolata dökülerek servis yapılmaktadır.
Sade kruvasan'nın içerisine Orman meyveli meyve özü sıkılp, üzerine çikolata dökülerek servis edlilir.